30. MARTS 2020

Ny trafik-, transport- og miljøpolitik på vej i SIK

Marcus Vesterager er i gang med at samle de mange input til en ny trafik-, transport- og miljøpolitik i SIK. Her giver han en status på arbejdet og du kan se, hvordan du kan chatte med ham den 6. april.
Marcus 586Wx372 Web

Som resten af samfundet er det politiske arbejde også påvirket af den situation, vores land befinder sig i. Det betyder også, at der kommer til at være ændringer i de planer, vi har for politikudvikling i partiet. Siden nytår har jeg været i gang med at lave en ny trafik-, transport- og miljøpolitik, hvor der senest er blevet gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt alle SIK’s medlemmer.

Spørgeskemaundersøgelsen har været med til at belyse jeres holdninger til forskellige emner, tiltag og prioriteringer, og jeg vil gerne takke for det store engagement, jeg har oplevet. Næsten 600 har deltaget i undersøgelsen, og jeres besvarelser samt de mange gode og uddybende svar, som er fulgt med spørgsmålene, skal nu hjælpe mig videre i processen.

Tidsplanen er naturligvis også påvirket af coronakrisen, og der vil blive foretaget ændringer. Det er stadig uafklaret i hvilket omfang, men det vil afhænge af, hvordan situationen udvikler sig de næste uger. Arbejdet i den kommende tid består i at formulere mere konkrete socialdemokratiske visioner og tiltag, og på et senere tidspunkt får alle medlemmer igen mulighed for at komme til orde omkring den konkrete politik. Her håber jeg også, I har lyst til at give jeres besyv med.

I mellemtiden må I passe godt på jer selv, jeres nærmeste og på alle andre.

Live chat med Marcus Vesterager
Mandag d. 6 april kl 19:00 - 20:00 er det muligt at livechatte med Marcus Vesterager her på Facebook. - https://www.facebook.com/marcusvesterager/

Sådan gør du:

Du skriver en kommentar på Marcus' Facebookside, og så vil han give dig svar direkte via live-streaming. Marcus vil prøve at nå så mange spørgsmål som muligt.