Har du fem minutter?

Bare fem minutter af din tid har stor betydning for vores valgkamp. Her er en række forslag til, hvordan du kan hjælpe Socialdemokraterne med at vinde valget.

Vær med!

Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser, konferencer eller debatter, som vores organisation arrangerer. Det koster ca. 250 kroner hvert halve år at være medlem af Socialdemokratiet. 

Bliv medlem

Send os dine idéer til politik eller kampagneaktiviteter

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brænder du inde med noget, så er du meget velkommen til at sende os en mail. 

Send os en mail på: sekretariat@sockbh.dk

Hverv et nyt medlem

Vi tror på, at vi får flest nye medlemmer, hvis vores medlemmer inspirerer andre til at melde sig ind hos os. Du kan enten vise dine venner Socialdemokraternes medlemsindmelding her

Udbred vores politik

Har du fem minutter, kan du let uddele vores materialer i dit nabolag fx i din opgang eller på din vej. Under folketingsvalgkampe eller kommunalvalgkampe er det en særlig stor hjælp for os. Vi kan ligeledes sende forskelligt kampagne-og valgmateriale hjem til dig.

Skriv os en mail på sekretariat@sockbh.dk så sender vi materialerne hjem til dig.

Støt os på Sociale Medier

På Facebook holder vi dig opdateret med de seneste nyheder om vores politik og vores kampagner. Og du får mulighed for at deltage i diskussioner og debatter.

Brug fem minutter på at dele et opslag som du synes er særligt interessant eller 'tag' en person som du synes skal se og læse om et politisk opslag. På Facebook kan du ligeledes få et overblik over de ugentlige kampagneaktiviteter og politiske foredrag, ligesom du kan læse mere om vores aktiviteter her på hjemmesiden

Find os på Facebook her