Vær med

Vil du være med?

Der er mange måder at være politisk aktiv på. 

En stor del af Socialdemokratiets medlemmer beskæftiger sig dagligt med lokalpolitiske spørgsmål. Du kan selv bestemme, hvor du vil deltage, og hvad du vil beskæftige dig med - og hvor meget tid du vil bruge på det.  

Klima Pixi

Der er masser af aktiviteter - også mellem valgene

Det er sjovt at være med i en valgkamp. Sætte plakater op, dør-til-dør, dele morgenbrød eller roser ud. 

Men det er mellem valgene, det lange træk ligger. Derfor er det vigtigt for en partiorganisation som vores, at der er aktivitet året rundt. Som medlem af Socialdemokratiet i København bliver du tilbudt en bred vifte af aktiviteter og events. Der er 1. maj, Grundlovsmøder og Folkemødet på Bornholm for bare at nævne nogle at de faste aktiviteter. De enkelte kredse har arrangementer, der både er for kredsens medlemmer og for socialdemokrater over en bred kam. Der er også arrangementer, der er for ALLE. 

Kontaktformular

Interesseret i et særlig politikområde?

Er du interesseret i et særlig politikområde er vores netværk måske noget for dig. Netværkene deltager aktivt i vores politikudvikling og har bl.a. en tæt dialog med vores medlemmer i Borgerrepræsentationen. 

Kontakt din kredsformand

Du kan altid kontakte din kredsformand. Han eller hun vil helt sikkert gerne bruge dit engagement. 

Du behøver ikke være medlem i den kreds, hvor du bor, men ofte giver det mest mening at være aktiv der, hvor man har sin hverdag.

Du kan finde kontaktoplysninger på kredsformændene her.

 

Hvis du vil vide mere:

Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker i Socialdemokratiet i København, så kan du følge os på Facebook  eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

 

Du kan også kontakte sekretariatet

Organisationssekretær

Christina Bennetzen

Telefon: 27 22 09 53

Mail: sekretariat@sockbh.dk

 

Velkommen til Socialdemokratiet i København