Har du en time?

Som Danmarks stærkeste politiske kampagneorganisation er vi hver måned på gaden, besøger virksomheder, går dør-til-dør samt ringer telefonbanker for at aktivere medlemmer. Det kan vi ikke gøre uden din hjælp.

Du er vores kampagne. Har du en time til at hjælpe os, så er der lige nu en række steder, vi har brug for dig.

Socialdemokraterne har brug for al den hjælp, vi kan få, hvis vi skal vinde valget. Hvad end du har fem minutter eller en time, kan du hjælpe med at udbrede vores politik og dermed blive en vigtig spiller i valget.

 

Meld dig som frivillig til vores DTD-kampagner 

Har du mod på at prøve at gå dør til dør (DTD) med en af vores kampagner i en times tid eller to? Når vi går DTD, har vi samtaler med vælgere om vores kampagner eller, op til et valg, kandidater som stiller op til Borgerrepræsentationen eller Folketinget. 

Man mødes et aftalt sted og tidspunkt sammen med andre DTD-frivillige og bliver briefet af en DTD-ansvarlig om kampagnen som man skal ud med. 

Har du lyst til at blive en del af vores frivillige til dør til dør kampagner?

Så skriv en mail til sekretariat@sockbh.dk

Kunne du tænke dig specifikt at deltage i vores overborgmesterkandidat Sophie Hæstorps kampagne?

Så kontakt deres kampagneteam her kampagne@sockbh.dk 

 

Meld dig som frivillig til vores kampagneudrykningsteam

Socialdemokratiet i København, samt vores kandidater til kommunal og folketingsvalget har brug for frivillige til en lang række opgaver, både store og små.

Vi har brug for dedikerede frivillige som kan rykke ud på kampagner forskellige steder i København med relativ kort varsel - i nogle sammenhænge sammen med politikkerne selv. Det vedrører kampagner som har udgangspunkt i enten større politiske udspil eller enkeltsager som socialdemokratiet har taget stilling til. 

Har du lyst til at være en del af kampagneudrykningsteamet? Så send en mail til sekretariat@sockbh.dk

 

Arranger et husmøde

Vil du gerne invitere en politiker til at komme og møde fem til otte af dine naboer eller bekendte, så send en mail til os. Det kræver blot du laver en kande kaffe og inviterer dine naboer og venner på besøg. Så dukker vi op til en god politisk snak.

Vil du gerne arrangere et husmøde? Så send en mail til sekretariat@sockbh.dk