13. SEPTEMBER 2024

Pernille Rosenkrantz-Theil valgt som Socialdemokratiets overborgmesterkandidat i København

459307359 10161910450229791 8747521929465953730 N

Det socialdemokratiske bagland i København har i går aftes valgt Pernille Rosenkrantz-Theil til overborgmesterkandidat til kommunalvalget november 2025. Pernille blev enstemmigt valgt uden modkandidater.

Formand for Socialdemokratiet i København Jan Salling siger:
”Jeg er megaglad for, at Pernille Rosenkrantz-Theil har valgt at stille som vores overborgmesterkandidat. Jeg taler på hele Socialdemokratiet i Københavns vegne, når jeg siger, at jeg glæder mig helt utrolig meget til samarbejdet og til valget, hvor vi skal vise, hvorfor en stemme på Socialdemokratiet er en stemme for et grønnere, mere retfærdigt og bedre København”.

Pernille Rosenkrantz-Theil siger:
”Jeg er egentlig bare enormt stolt af at blive mødt med så stor tillid. Ret rørt faktisk. Vi skal have et København, der bliver den mest borgervenlige kommune i hele Danmark, uanset om vi taler om børnepasning eller opsætning af altaner. Hvorfor skulle vi ikke kunne blive de bedste? Vi er trods alt hovedstaden. Og så skal vi have skabt de næste kapitler i storbyens sprudlende, hyggelige, farverige fortælling. Vi har en stor opgave foran os. Det glæder jeg mig til at gå i gang med."

Pernille takkede på det ekstraordinære delegeretmøde for tilliden og hun ser frem til en forrygende valgkamp, hvor hun opfordrede forsamlingen til at være med til at arrangere de første 100 møder, hvor Pernille og SIK kan komme ud og møde københavnerne og høre om deres udfordringer og drømme for København. 

På det ekstraordinære delegeretmøde blev Lars Weiss valgt som SIKs overborgmesterkandidat for resten af valgperioden og vi tog en flot afsked med Sophie Hæstorp Andersen, der nu er hele Danmark (og Københavns) social- og boligminister.

En god aften for Socialdemokratiet i København.