12. SEPTEMBER 2022

Vi sejler til Nordhavnen og på vej dertil vil ordfører for teknik og miljøudvalget Mette Reissmann og tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen blandt andet fortælle om det nye Vandkulturhus som forventes at åbne i 2025 på Papirøen. 

Mette Reissmann Jens Kramer Mikkelsen
På vores næste sejltur sætter vi igen kursen nord på. Vi sejler til Nordhavnen og på vej dertil vil ordfører for Teknik og Miljøudvalget Mette Reissmann og tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen blandt andet fortælle om det nye Vandkulturhus som forventes at åbne i 2025 på Papirøen.
Nordhavnen
Opfyldningen af Nordhavnen er stadig i gang. Den seneste landvinding finder sted ud for Nordhavns nordøstlige spids og er så stor, at den forøger Københavns samlede areal med 1 %.Mette Reissmann og Jens Kramer Mikkelsen vil fortælle om den spændende udvikling af hele Nordhavnen og vi får også mulighed for at høre om Lynetteholm, som skal fremtidssikre København - mod stormflod og stigende vandstande. På Lynetteholm skal der bygges boliger, så vores børn i fremtiden kan bo i den blandede by. Og på Lynetteholm skal vi have grønne områder og et rekreativt kystlandskab. Mette Reissmann og Jens Kramer Mikkelsen vil naturligvis også give os en status på hvad der er op og ned i de aktuelle pressesager om Lynetteholm.
Arrangementet er åbent for alle - Du er velkommen til at invitere venner og bekendte med. Pris 50 kr. 
 
Mandag den 12. september 2022
Mødetid kl. 16.20- Kom i god tid så vi kan sejle præcis kl. 16.30.
Sejltur fra kl. 16.30- 18.00.
Vi står på Nettobåden foran:
Restaurant Aristo
Islands Brygge 4
2300 København S
Fotokreditering: By & Havn / Dragør Luftfoto
Nordhavnen Byoghavn Dragørluftfoto800px (1)