Debat Koranafbrænding

MEDLEMSMØDET ER DESVÆRRE AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER.

 

Skal der være grænser for ytringsfriheden? 

Dette sætter vi til debat, når stand-up komiker Mette Frobenius udfordrer folketingsmedlem Mette Reissmann til en debat om lovforslaget om stop af koranafbrændinger.

Socialdemokratiet stemte i 2017 som det eneste parti mod ophævelse af blasfemi paragraffen. Siden har regeringen ment, at det er nødvendigt på baggrund af hændelser, fx. koranafbrændinger at genindføre en begrænsning af ytringsfriheden i form af den aktuelle lovgivning, der behandles pt. i Folketinget. Loven skal 2. og 3. behandles d. 5. og d. 7. december. 

Mette Frobenius er ikke enig i lovforslaget, som hun mener vil sætte begrænsninger i forhold til kunstnernes ytringsfrihed og hun mener at den reviderede udgave også har fejl og mangler. 

Hvad mener du? Skal der være grænser for ytringsfriheden - og har vi fundet den helt rette balance i det fremlagte lovforslag?

 Deltag i debatten på dette medlemsmøde om "koranloven".

Pris: 25 kr. Der vil være kaffe og kage til debatten.

Vi ser frem til at se dig til en inspirerende debat om ytringsfrihed og den nye koranlov.

Med venlig hilsen,

Socialdemokratiet i København 

Du kan også se Mette Frobenius' stand-up show Brand Ærgerligt på Play, hvor hun tager emnet op til humoristisk behandling. 
Køb billetter her https://teaterplay.billetexpressen.dk/event/sheet/mette-frobenius-brand-aergerligt-265FD2C104E14602983A358B047EC4DD#70309