Tingbjerg er ikke længere på ghettolisten

- Kom til medlemsmøde i Tingbjerg med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen

Sophie Hæstorp Jens Kramer Mikkelsen Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen
Medlemsmødet i Tingbjerg er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger. 
Tingbjerg er ikke længere på ghettolisten. Kom og hør hvordan det er lykkedes at løfte Tingbjerg på flere parametre og hør hvad vi kan lære af Tingbjergmodellen i andre udfordrede byområder.  
 
Mød overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen til en spændende debat om byudvikling, alternative ejerformer og billige boliger i Tingbjerg. Vi skal naturligvis også ud og kigge på området, hvor vi blandt andet skal se de nye ejerboliger opført af NREP, som har en helt særlig ejerform, der gør at det er billige ejerboliger for førstegangskøbere. Der vil også blive lejlighed til at se det nyrenoverede Lilletorv og Tingbjergs spektakulære nye bibliotek, der tiltrækker københavnere fra hele byen. 
 
Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen siger blandt andet om Tingbjerg: "En mere blandet beboersammensætning, styrket vejledning mod uddannelse og beskæftigelse, bedre daginstitutioner og meget mere. Når vi udvikler byområder som Tingbjerg, Stærevej og Aldersrogade, så gør vi det for at løfte de mennesker, der bor der. For at skabe lige muligheder for alle københavnerbørn og for at skabe tryghed."