Københavnersalon Thomasbolarsen V2

Hvordan kan vi som samfund blive bedre til at hjælpe folk ud af misbrug?

Og hvordan bliver vi i landets største kommune bedre til at spotte børn, der vokser op i skyggen af misbrug?

Det er et par af de spørgsmål som overborgmester Sophie Hæstorp og skuespiller Thomas Bo Larsen tager en samtale om, når overborgmesteren inviterer til Københavnersalon d. 27. januar fra kl. 10.00-12.00.

Som en af landets mest kendte og populære skuespillere kender vi alle Thomas Bo Larsen, som energisk og karismatisk. Men uden for kameraets spotlight gemmer sig et liv fyldt med op- og nedture. Et liv med fantastiske oplevelser og film, som "Festen" og "Druk". Men også et liv med misbrug, slagsmål og fart over feltet.

I sin nye bog "Fri mand" beretter en række af Thomas Bo Larsens nærmeste om livet sammen med skuespilleren. Herunder Thomas' egen datter. Beretningerne er, ligesom resten af bogen, hudløst ærlige.
Der findes masser af fortællinger om folk der har haft et misbrug. I høj grad også fortællinger fra kendte mennesker, som vi andre spejler os i. Men ofte glemmer man at sætte fokus på alle dem, som lever med en misbruger. For Thomas Bo Larsen har det derfor været vigtigt netop at sætte fokus på livet som pårørende.

Kom til Københavnersalon og hør om de spændende beretninger fra den bogaktuelle og folkekære skuespiller, når han sammen med overborgmesteren zoomer ind på både misbrug, mørketal, succeser og hør om, hvorfor Thomas Bo Larsen aldrig har været lykkeligere end han er i dag.

Københavnersalonen afholdes på Arbejdermuseet i Pio salen i Rømersgade 22, 1362 København K. Der vil blive serveret kaffe og let forplejning - som er inkluderet i billetprisen).

Pris: 45 kr.

Tilmelding via NemTilmeld https://sockbh.nemtilmeld.dk/202/

Tilmelding senest d. 25. jan. kl. 12.00.