Ligestillingsdebat med historiker Gry Jexen, overborgmester Sophie Hæstorp & EU-parlamentsmedlem Christel Schaldemose

Ligestillingsdebat07.03.24 V2

Åbent arrangement: alle også ikke medlemmer kan deltage ved tilmelding via tilmeldingslink.
Deltagergebyr 25 kr.  
 
Mød historiker og forfatter Gry Jexen, overborgmester Sophie Hæstorp og Europa-parlamentsmedlem Christel Schaldemose i debat om ligestilling på Københavns Rådhus torsdag den 7. marts kl. 16.30-18.00.
 

Overborgmester Sophie Hæstorp inviterer til fejring af kvindernes internationale kampdag den 7. marts 16.30-18.00 i hovedkassen på Københavns rådhus.
 
Gry Jexen, historiker, podcastvært og foredragsholder og forfatter til bl.a. ”Kvinde kend din historie” og er også en vigtig stemme i debatten om, hvordan kvinders historie bliver formidlet. Gry Jexen vil holde oplæg om sit arbejde med at skrive kvinderne ind i historien og betydningen af dette. 
 
Christel Schaldemose, en af Danmarks mest erfarne EU-parlamentarikere og nu også Socialdemokratiets spidskandidat til valget til Europa-Parlamentet den 9. juni 2024. Christel Schaldemose holder på mødet oplæg om ligestillingstiltag i EU, bl.a. hvordan man sikrer kvinder en plads i økonomien på lige vilkår med mænd.
 
Overborgmester Sophie Hæstorp vil fortælle om kvinders tryghed i København og hvordan Københavns Kommune arbejder med tryghed blandt kvinder.
 
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til alle tre oplægsholdere.
 
Torsdag d. 7. marts 2024 kl. 16.30-18.00.
 
Afholdes: Københavns Rådhus, hovedkassen. Benyt bagindgangen til rådhuset - lige over for brandstationen. Vagten på rådhuset kan vise vej til Hovedkassen). 

Tilmelding på NemTilmeld https://sockbh.nemtilmeld.dk/206/