Netværksmøde i Børne & Ungenetværket- med fokus på skolevægring

Børneogungenetværket Px800

Kære socialdemokrat

Socialdemokratiet i Københavns børne- og ungenetværk ønsker dig en fantastisk sommer! Når sommerferien går på hæld, er det igen tid til at mødes i netværket. Næste netværksmøde får fokus på skolevægring, og vi skal ud at besøge en af vores folkeskoler i København, hvor et netværksmedlem viser rundt. Mødet løber af stablen:  

Mandag den 7. august kl. 17.00-18.30 på Husum Skole, Karlslundevej 23, 2700 Brønshøj

PROGRAM

Kl.16.55 Vi mødes ved i skolens aula – indgang fra Karlslundevej

 

Kl.17.00

 

Rundvisning på skolen
v. leder af indskolingen Pernelle Elberth

Kl.17.30

Fokus på skolevægring – netværksleder faciliterer en rundbordssamtale om udfordringer og løsninger
v. netværksleder Rikke Skovgaard Andersen

Kl.18.00

 

Børne- og ungedagsordenen i København lige nu
v. børne- og ungeordfører Sofie Seidenfaden. Sofie giver en update på arbejdet i Borgerrepræsentationen. Efterfølgende er der mulighed for spørgsmål og debat.

Kl.18.25

Opsamling på mødets input og ideer v. Sofie

Kl.18.30 Tak for denne gang


Hvordan tilmelder jeg mig?
Tilmelding er obligatorisk, da vi ved for få tilmeldinger ser os nødsaget til at aflyse. Tilmeld dig ved at udfylde dette link: https://forms.gle/4vzxoD8Efs51VEpc9 senest fredag den 30. juni.

Hvem kan deltage?
Du er velkommen i netværket uanset om du er lærer, pædagogisk personale, leder, forsker eller forælder til et barn, der går i institution eller skole i København. Eneste krav er, at du har lyst til at netværke og debattere med andre, der ligesom dig brænder for børn og unge i København. Har du en bekendt, som endnu ikke er socialdemokrat, men som kunne være interesseret i at deltage uforpligtende i netværksmødet, så tag vedkommende med!

Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner
Sofie Seidenfaden, børne- og ungeordfører for Socialdemokratiet i København, og Rikke Skovgaard Andersen, netværksleder.